Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Legutóbbi rész letöltése
3x10 All's Well That Ends Well
adásban volt: 2021. április 15. csütörtök
leírás: KÖZELGŐ VÉGZET - Miután elfognak egy újabb szörnyet az iskolában, Hope és a Super Squad félelmetes hírt fedeznek fel egyikükről. Lizzie meglepetés-látogatása Josie-nak egy kis bátorságot ad, amire már rég szüksége volt. MG és Ethan összefognak, hogy segítsenek másoknak.
 
Következő rész
3x11 You Can't Run From Who You Are
mikor várható: 2021. május 06. csütörtök
előzetes: ide kattintva
epizódképek: hamarosan
leírás: INSPIRÁCIÓ - Miután némi ihletet kaptak Cleo-tól, Hope és Landon egy új küldetésre indulnak. Amikor azonban a terv váratlan fordulatot vesz, Josie és Wade közbelép, hogy segítsenek. Eközben Lizzie igénybe veszi MG segítségét, hogy többet tudjon meg Finchről.
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek

     

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Hírek

3x10 All's Well That Ends Well előzetes

2021.04.09. 11:01, Fanniie

3x09 Do All Malivore Monsters (...) letöltések

Do All Malivore Monsters Provide This Level of Emotional Insight?

Az epizód és a hozzá tartozó feliratok letölthetőek, valamint az online feliratos változat is elérhetővé vált. Jó szórakozást hozzá! :) (frissítve: 22:49-kor)

► Epizód letöltése:

► Felirat letöltése:

► Online feliratos változat:

indavideó

2021.04.09. 10:59, Fanniie

3x09 Do All Malivore Monsters (...) zenelista

Do All Malivore Monsters Provide This Level of Emotional Insight?

Valerie June & Carla Thomas - Call Me A Fool
Jeremy Zucker & Chelsea Cutler - This Is How You Fall In Love
2021.04.09. 10:53, Fanniie

3x10 All's Well That Ends Well epizódképek

Érkezett 4 darab kép a jövőheti epizódhoz, melyet a linkre kattintva megtekinthettek.

    

2021.04.09. 01:40, Fanniie

Danielle-t ért támadások és a love-project

A sorozat főszereplőjét alakító Danielle Rose Russellt régóta rengeteg támadás éri a külseje miatt, miszerint "túlsúlyos/kövér". Nagyjából egy hónappal ezelőtt egy olyan cikk is született róla, amiben egy régebbi és egy újabb képet raktak egymás mellé, a műtét általi fogyást feltételezve. Dani erre így reagált a Twitteren:

"Wow, ez undorító. Egészséges és boldog vagyok, de megint emlékeztetnem kell az embereket, hogy az én súlyom az én dolgom. Szóval miért nem foglalkozol a sajátoddal és kezdesz el fontosabb dolgokra fókuszálni?"

Másfél héttel ezelőtt pedig, Sarah J. Maas, a "Tüskék és rózsák udvara" írója bejelentette Instagramon, hogy könyvéből készülni fog egy sorozat. Miután a rajongók látták, hogy Dani követi az írónőt és lájkolta a posztot, egyből spekulálni kezdtek és azt mondták, hogy a színésznő nem való a szerepre a súlya miatt.

A rengeteg támadás után úgy döntött, kikövet mindenkit és felfüggeszti Twitter felhasználóját, majd ezt követően Instagramon is kikövetett mindenkit (azonban ezt nem függesztette fel). Ezt látván a rajongók az élre juttatták a #WeLoveYouDanielle trendet, ahol rengeteg pozitív üzenetet posztoltak. 

A mai napon, egy nagy külföldi rajongói oldal úgy döntött, hogy megszervez egy projectet, amelynek célja, hogy Danielle megkapja az üzeneteket. Éveken át én is juttattam célba a nagy kedvenceimnek videóba/könyvbe foglalt rajongói leveleket vagy vettem részt bennük, így ezt nagyszerű ötletnek találom. Másfelől, bántani valakit (akár a külseje miatt) szerintem elfogadhatatlan, és Dani igazán megérdemli, hogy lássa, mennyire sokan mellette állunk és szeretjük őt. :)

HA RÉSZT SZERETNÉL VENNI...

határidő: mai nap
Készítened kell magadról egy maximum 20 másodperces videót, amiben elmondod angolul, hol élsz, utána bármilyen kedves üzenetet, majd a végére odafűznöd, hogy "We Love You Dani!" A videót a legaciesbr@gmail.com címre kell elküldened. A határidő nagyon szoros, így mihamarabb tedd meg, ha benne szeretnél lenni.
2021.04.09. 00:45, Fanniie

3. évad szinkronosan

Mint arról már korábban értesülhettetek itt az oldalon, az HBO elkészítette a magyar szinkront az új évadhoz, melyet hétről-hétre követhettek. Az HBO GO-n online, vagy pedig az HBO/HBO 2/HBO 3 televíziós csatornán is elcsíphetitek az új részt, erre pontosabban itt tudtok rákeresni: musor.tv. Eddig három epizód jelent meg, melyből egyelőre kettőt a lentebbi formákban is tudtok pótolni. (Kicsit elvoltam ezzel maradva, de jó szórakozást ezúton is minden nézőnek! :) )

► Első epizód:

► Második epizód:

 

2021.04.01. 00:53, Fanniie