Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Legutóbbi rész letöltése
3x10 All's Well That Ends Well
adásban volt: 2021. április 15. csütörtök
leírás: KÖZELGŐ VÉGZET - Miután elfognak egy újabb szörnyet az iskolában, Hope és a Super Squad félelmetes hírt fedeznek fel egyikükről. Lizzie meglepetés-látogatása Josie-nak egy kis bátorságot ad, amire már rég szüksége volt. MG és Ethan összefognak, hogy segítsenek másoknak.
 
Következő rész
3x11 You Can't Run From Who You Are
mikor várható: 2021. május 06. csütörtök
előzetes: ide kattintva
epizódképek: hamarosan
leírás: INSPIRÁCIÓ - Miután némi ihletet kaptak Cleo-tól, Hope és Landon egy új küldetésre indulnak. Amikor azonban a terv váratlan fordulatot vesz, Josie és Wade közbelép, hogy segítsenek. Eközben Lizzie igénybe veszi MG segítségét, hogy többet tudjon meg Finchről.
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek

     

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Hírek

New York Comic Con 2018

Pár nappal ezelőtt Danielle Rose Russell Instagram story-jában jelentette be, hogy a Legacies részt vesz az idei New York Comic Con-on, amely október 4-7 között kerül megrendezésre.

A Legacies panelja október 6-án lesz, ahol Danielle Rose Russell (Hope), Matt Davis (Alaric), Jenny Boyd (Lizzie), Kaylee Bryant (Josie), Quincy Fouse (Milton), Aria Shahghasemi (Landon), Peyton Alex Smith (Rafael), Julie Plec és Brett Matthews vesz részt.

2018.09.07. 23:00, Fanniie

Másmilyenek lesznek a románcok

A Vámpírnaplókhoz hasonlóan, a Legacies is egy középiskolában fog játszódni, ami tele van természetfeletti diákokkal, és mivel CW-s sorozat, így számíthatunk néhány szexi románcra is. Ám Julie Plec azt ígérte, hogy az új sorozat elkerüli az olyan problémás természetű kapcsolatokat, mint amilyeneket eddig láthattunk. A tanulók tényleg tinédzserek lesznek, nem pedig több száz éves vámpírok, akik fiatalnak néznek ki...

Részben ez annak köszönhető, hogy Julie-nak eredetileg nem tetszett, hogy nagyon idős férfiak esnek szerelembe nagyon fiatal nőkkel. "Amikor olvastam a Vámpírnaplókat, azt gondoltam, hogy 'Úristen, ez nagyon fura. Stefan gyakorlatilag 162 éve él a Földön, míg Elena csak 17 éve.' Aztán eszembe jutott, hogy az embereknek tetszett Edward és Bella kapcsolata, így ez is fog nekik."

Az idők azonban megváltoztak és az utóbbi évtizedben a fiatal nők ábrázolását, és még inkább a romantikus kapcsolatok ábrázolását a közönség szigorúbban nézi. A nagy korkülönbség, ami még 2009-ben elfogadható volt a Vámpírnaplók debütálásakor, lehet nem lett volna annyira elnézve a 2018-as közönség által, ami szintén befolyásolta a döntést.

"Van valami mélyen romantikus azokban a kapcsolatokban, és valami helytelen, ha másik szemszögből nézzük. Most 2018-ban szerintem csak egy ilyen perspektíva van jelenleg, nekem pedig megfelel... Tehát valójában próbáltunk társadalmilag felelősek lenni. De ez az egész dolog lehetőséget nyitott arra, hogy olyan vámpír történeteket mondjunk el, amiket eddig még nem. Így szórakoztató."

2018.08.31. 20:00, Fanniie

Cast és bts fotók a stábról

Tegnapi nap folyamán az Entertainment Weekly-től kaptunk cast-, illetve bts fotókat, ma pedig a TVLine osztotta meg újra a legtöbbet, vízjel nélkül. Minden kép egy mappába lett feltöltve. Jó nézelődést!

  

(további képekért kattints a linkre!)

2018.08.30. 01:09, Fanniie

Új stábtagok

Karen David színésznő visszatérő szereplőként kapott helyet a sorozatban. Karaktere, Emma Tig egy boszorkány, aki az iskola tanácsadójaként dolgozik. Amellett, hogy tanácsadó, támogató és egy olyan váll is, melyen kisírhatják magukat az iskola tanulói. Ám mindennek ellenére úgy tűnik, hogy képtelen azon az egy emberen segíteni, akinek a legnagyobb szüksége volna erre: az iskola igazgatóján, Alaric Saltzmanon. "Szerintem amikor közel kerül a szerelemhez, elkezdi kényelmetlenül érzi magát. Majd arra gondol: 'Figyelj, az a legjobb számodra, őszintén, ha nem randizol velem.'" - mondta el az őt alakító Matt Davis. A karakter múltja igencsak nyugtalanító, hiszen az összes volt szerelme meghalt... Karen első feltűnése egyébként a második epizódban várható. Szerepelt a 'Once Upon A Time', 'Galavant' és 'Criminal Minds' sorozatokban, de  rengeteg más tv-műsor és film karakterét alakította már.

Peyton Alex Smith színész szintén visszatérő szereplőként fog feltűnni. Karaktere, Rafael Waithe egy veszélyesen karizmatikus, újonnan átváltozott vérfarkas. Tiszta, hűséges szív és egy életen át tartó bántalmazás és düh keveréke. Jó akar lenni, de állandó küzdelemben él azokkal a démonaival, amik nehéz gyermekkora óta gyötrik őt. Peyton is számos sorozatban és filmben tűnt fel, mint például a 'The Quad' vagy a 'Detroit'. Első feltűnése már a pilot epizódban várható.

2018.08.23. 21:15, Fanniie

Julie Plec a Legacies-ról

Julie Plec-et a The Originals sorozatzárójáról és a közelgő Legaciesról kérdezték. Ebből olvashattok most két részletet.

A spinoff munkálatai befolyásolták, hogy hogyan fog végződni a The Originals?
Julie Plec: Ha Joseph (Klaus) és Daniel (Elijah) bekopogtattak volna hozzám, hogy: "Kérlek engedd meg, hogy szerepeljünk az új sorozatban, annyira izgatottak vagyunk, szeretnénk tovább folytatni a történetet", akkor talán kétszer is átgondoltam volna, hogy elbúcsúzzam-e tőlük. De ennek hiányában úgy éreztem, ez volt a helyes. Gyönyörű és egyben tragikus jelenet volt, hogy mindkét Ősi eltávozott.
 
Milyen szerepet játszhatnának a túlélő Mikaelsonok a Legacies-ban?
Julie: Az ajtó mindig nyitva áll. Ha valaki jönni szeretne, találok rá módot. Szívesen látnám Vincentet, hogy tart néhány tanórát, vagy Freya-t, ahogy megjelenik a szülő-tanár hétvégén, esetleg Rebekah-t, ahogy kicsempészi Hope-ot az iskolából egy kis szórakozás céljából. Ezek mind olyan dolgok, amikre lenne esély, csakis azon múlik, hogy a színészek esetleg visszaakarnak-e jönni a karakterükkel, amelyek már egyébként lezárást kaptak. Ez eltarthat egy ideig, de talán látni fogjuk még őket.
2018.08.12. 02:25, Fanniie

Új előzetesek és fotók

  

(nagyobb méretért kattints a képekre)

 

2018.08.09. 01:20, Fanniie