Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Következő rész
3x01 We're Not Worthy
mikor várható: 2021 január 21. csütörtök
előzetes: ide kattintva
leírás: KEZDŐDJÖN A JÁTÉK - Annak érdekében, hogy elintézhessen pár sürgős dolgot, Alaric elküldi a diákokat az iskolából az első sportnapjukra. Ám amikor egy középkori szörny egy kihívással érkezik, a tanulóknak el kell dönteniük, melyikük lehet a méltó ellenfél.
 
 
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek
Nemrég újraindítottam ezt a modult, így itt jelenleg is aktív sztáros, sorozatos oldalak szerepelnek, ha szeretnél te is kikerülni, írj chatben!

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Hírek

BTS Sizzle videó

2018.09.09. 19:33, Fanniie

Spoiler

Immáron Mystic Fallsban két iskola is lesz: egy a hétköznapi diákoknak és egy pedig a természetfeletti képességekkel megáldott diákoknak. A Mystic Falls-i középiskola tanulói azt gondolják, hogy a Salvatore iskola a bajos, gazdag gyerekek helye, de arról fogalmuk sincs, hogy a világ néhány legveszélyesebb természetfeletti tinédzserét tanítják itt. Az évek alatt rivalizálás alakult ki a kettő intézmény között, aminek a tetőpontját az éves labdarúgójátékon láthatjuk majd, a második epizódban.

A Salvatore Iskola diákjainak viszont nagy felelősség hárul a nyakába: vagy látványosan veszítenek, vagy megkockáztatják, hogy az erejük nyilvánosságra kerül. Elég nehéz megállniuk, ha az embertársaik folyton piszkálódnak. "Ezek következtében tudod... nekik kontrollálniuk kell magukat... És természetesen ez elég rosszul sül el" - mondta Julie.

2018.09.09. 19:20, Fanniie

Új szereplők

Mostanság több álhír is kering a stábot illetően, annak ellenére, hogy a legtöbb semmilyen forrásból sincs megerősítve. Most egy kicsit elmerültem az Instagramban, így több új olyan színészt és színésznőt találtam, akikkel bővülni fog a lista.

Chris De'Sean Lee visszatérő szereplőként csatlakozott a Legacieshoz. Karakterének neve Kaleb lesz. Ezelőtt láthattuk őt az Empire vagy a The Chi című sorozatban.

Ezután találtam hat olyan színészt/színésznőt, akik vagy valamilyen képet posztoltak a forgatásról, vagy pedig meglettek jelölve, mint "új stábtag" és azt megköszönték - ebből gondolván, nem kamu a hír... (frissítve: 09.15 01:35)

Selah Austria, karaktere Sasha
Laken B. Giles, karaktere Cheryl
Katie Garfield, karaktere Dana
Franco Castan, karaktere Brave
Lulu Antariksa, karaktere Penelope
Ben Levin, karaktere Jed

2018.09.08. 01:30, Fanniie

New York Comic Con 2018

Pár nappal ezelőtt Danielle Rose Russell Instagram story-jában jelentette be, hogy a Legacies részt vesz az idei New York Comic Con-on, amely október 4-7 között kerül megrendezésre.

A Legacies panelja október 6-án lesz, ahol Danielle Rose Russell (Hope), Matt Davis (Alaric), Jenny Boyd (Lizzie), Kaylee Bryant (Josie), Quincy Fouse (Milton), Aria Shahghasemi (Landon), Peyton Alex Smith (Rafael), Julie Plec és Brett Matthews vesz részt.

2018.09.07. 23:00, Fanniie

Másmilyenek lesznek a románcok

A Vámpírnaplókhoz hasonlóan, a Legacies is egy középiskolában fog játszódni, ami tele van természetfeletti diákokkal, és mivel CW-s sorozat, így számíthatunk néhány szexi románcra is. Ám Julie Plec azt ígérte, hogy az új sorozat elkerüli az olyan problémás természetű kapcsolatokat, mint amilyeneket eddig láthattunk. A tanulók tényleg tinédzserek lesznek, nem pedig több száz éves vámpírok, akik fiatalnak néznek ki...

Részben ez annak köszönhető, hogy Julie-nak eredetileg nem tetszett, hogy nagyon idős férfiak esnek szerelembe nagyon fiatal nőkkel. "Amikor olvastam a Vámpírnaplókat, azt gondoltam, hogy 'Úristen, ez nagyon fura. Stefan gyakorlatilag 162 éve él a Földön, míg Elena csak 17 éve.' Aztán eszembe jutott, hogy az embereknek tetszett Edward és Bella kapcsolata, így ez is fog nekik."

Az idők azonban megváltoztak és az utóbbi évtizedben a fiatal nők ábrázolását, és még inkább a romantikus kapcsolatok ábrázolását a közönség szigorúbban nézi. A nagy korkülönbség, ami még 2009-ben elfogadható volt a Vámpírnaplók debütálásakor, lehet nem lett volna annyira elnézve a 2018-as közönség által, ami szintén befolyásolta a döntést.

"Van valami mélyen romantikus azokban a kapcsolatokban, és valami helytelen, ha másik szemszögből nézzük. Most 2018-ban szerintem csak egy ilyen perspektíva van jelenleg, nekem pedig megfelel... Tehát valójában próbáltunk társadalmilag felelősek lenni. De ez az egész dolog lehetőséget nyitott arra, hogy olyan vámpír történeteket mondjunk el, amiket eddig még nem. Így szórakoztató."

2018.08.31. 20:00, Fanniie