Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Következő rész
3x01 We're Not Worthy
mikor várható: 2021 január 21. csütörtök
előzetes: ide kattintva
leírás: KEZDŐDJÖN A JÁTÉK - Annak érdekében, hogy elintézhessen pár sürgős dolgot, Alaric elküldi a diákokat az iskolából az első sportnapjukra. Ám amikor egy középkori szörny egy kihívással érkezik, a tanulóknak el kell dönteniük, melyikük lehet a méltó ellenfél.
 
 
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek
Nemrég újraindítottam ezt a modult, így itt jelenleg is aktív sztáros, sorozatos oldalak szerepelnek, ha szeretnél te is kikerülni, írj chatben!

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Az oldalról
Szerkesztő: Fanniie
Dizájn: #02. by Aemy
Téma: The Originals spin-off: Legacies
Nyitás: 2018. augusztus 05.
E-mail elérhetőség: vampirnaplokfan@citromail.hu

> További oldalak

Az oldal nem áll kapcsolatban sem a sorozat készítőivel, sem a színészeivel - ez egy rajongói lap, aminek célja, hogy minél többet megtudhassatok a sorozatról. A cikkek és leírások saját fordításúak angol nyelvről, másolásuk tilos! Az epizódok a CW és az HBO GO tulajdonában állnak.