Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Legutóbbi rész letöltése
3x05 This Is What It Takes
adásban volt: 2021. február 18. csütörtök
leírás: SZEMBENÉZNI A VALÓSÁGGAL - Miután az egyikük eltűnik, Alaric azt javasolja Hope-nak, hogy forduljon a terápiás dobozhoz, amely egy eltorzult játékba sodorja őt egy nyári tábor mészárlós helyszínén. Eközben, Lizzie próbálkozása, hogy több időt töltsön MG-vel, nem egészen a tervek szerint alakul, Josie pedig egy nagy döntést hoz a jövőjével kapcsolatban.
 
Következő rész
3x06 To Whom It May Concern
mikor várható: 2021. március 11. csütörtök
előzetes: ide kattintva
epizódképek: ide kattintva
leírás: ÜDV A SALVATORE ISKOLÁBAN - Miután a tanulók hirtelen tömegesen lépnek le az iskolából, Alaric és a Csapat kétségbeesetten próbál meg új tanulókat toborozni annak érdekében, hogy a létesítmény fennmaradhasson. Hope beleegyezik, hogy segít Lizzie-nek a pályaorientáció körüli tevékenységekben. Josie élvezi az újrakezdést az első napján a Mystic Falls-i középiskolában, míg MG a "nemet" mondás szemeszterét kezdi meg.
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Hírek

2 éves a sorozat + PCA

Sok rajongónak különleges ez a nap, hiszen 2018. október 25-én mutatták be a sorozat legelső részét. A "This Is The Part Where You Run" című epizód 1.12 millió nézőt vonzott akkor az USA-ban. Íme egy kis betekintő-visszaemlékező videó. :) 

A People's Choice Awards szavazás lezárult, eredményhirdetés három hét múlva, 11.15-én lesz. Hajrá Legacies!

2020.10.25. 20:39, Fanniie

Információk a 3. évadról

Nemrégiben elkezdődött a 3. évad forgatása, és erről szerencsére a stábtagok posztolnak is. Természetesen annak ellenére, hogy megkezdhették a munkát, még vigyáznak egymásra, és viselik a maszkot.

   

(további képekért kattints!)

Julie Plec még szeptember végén nyilatkozott arról, hogy Chris Lee (Kaleb) - akiről tudjuk, hogy énekesi pályáján is jól teljesít - és Ben Levin (Jed) egy duettet fog énekelni a Salvatore: The Musicial című részben a 3. évadban. Pár órája pedig ezt tweetelte:

Gratulálok a Legacies-nak, hogy elkezdődhetett a 3. évad folytatása. El sem hiszem, hogy végre folytathatjuk a történetünket - és alig várom, hogy láthassátok a Salvatore: The Musicial Episode-ot.

Egy rajongói kommentre, mely azt kéri, hogy Thomas Doherty (Sebastian) legyen állandó szereplő, Mike, a sminkes így reagált:

Sminkes vagyok. Nem író. Thomas egy másik sorozatban szerepelt. Azt hiszem azt törölték, szóval ha az ideje megengedi, szeretnénk őt vissza. Nagyon jófej.

2020.10.16. 09:48, Fanniie

Új dizájn

Sziasztok! A háttérben állandóan munkálkodok, ám a mostani újításban Aemy volt a segítségemre. Nemrégiben felkerestem, készítene-e egy új külsőt az oldalra - hiszen eddig a legelső verziót láthattátok, amióta létrejött az oldal -, amit boldogan vállalt. Most délután pedig fel is töltöttem, íme. Ebben a bejegyzésben is szeretném megköszönni a munkáját! Bármilyen kérdést, véleményt szívesen látok chatben! :)

2020.10.08. 18:07, Fanniie

Teória: Válhat ripper Hope-ból?

A 3. évad közeledtével számos fan elgondolkodott azon, hogy a tribid lány mikor aktiválja a vámpír oldalát? A sorozat eddig a boszorkány és a vérfarkas énjére koncentrált; de tekintve, hogy az Ősi család leszármazottja, csak idő kérdése, hogy azt is előhozza.

Tehát mi kell ahhoz, hogy vámpír legyen? A válasz egyszerűen: meg kell halnia. Természetesen ez nem jelentené a végét Hope-nak, ám egy sötét fejezet bontakozna ki a viszonylag ártatlan lány számára. Sok kérdést vet fel, hogy a halál hogyan hatna rá. Egyik rajongói elmélet szerint - mely egyre inkább elterjedtté válik az interneten -, Ripperré válna.

A Vámpírnaplókban a Ripperek szadista, érzelem nélküli vámpírok, akik imádják terrorizálni az embereket és szó szerint "szét"tépik az áldozataikat. Néhányan direkt kikapcsolják az emberségüket, néhányan - mint például Stefan Salvatore is - megőrzik erkölcsüket, de az irányíthatatlan vérszomj gyilkolásra készteti őket.

Ezelőtt láttunk már utalásokat Hope sötét oldalára. A The Originals 4. évadában megszállta őt a Hollow, ami következtében rossz dolgokat tett. Azután, hogy sikerült megszabadulnia tőle, a traumatikus élmények még kísértették őt. A Legacies első évadában Lizzie-t felkeresi egy dzsinn, aki egy párhuzamos valóságot mutat neki, amiben Hope sosem volt az iskola tanulója, hanem New Orleans utcáit járta ripperként. Lizzie az epizód végén visszatér a saját valóságába, ám ebben az alternatív világban már láthattuk, hogy képes elveszíteni Hope az emberségét.

Az Ősiek és a vérfarkasok leszármazottjaként egy irányíthatatlan sötétség alakulhat ki benne. A Mikaelsonok - mint Hope apja - nem csak extrém erejükről, de az erőszakra való hajlamukról, vérszomjukról és az emberi élet figyelmen kívül hagyásáról is ismertek. Hope vérfarkas édesanyját, Hayley-t, aki egyik királyi vérvonalból származik, keménynek, aggresszívnak kategorizálják, aki képes azért ölni, hogy kielégítse saját szükségletét. Ez a két oldal egy rendkívül erős rippert hozhat létre...

A sorsa tényleg azon múlik, milyen körülmények között hal meg és ki segít neki az átváltozásban utat mutatni. A legutolsó epizódban a lány Josie tudatalattijában ragadt, Landon pedig látszólag halott. Ha felébred és a barátja tényleg meghalt, akkor nagy esély van arra, hogy rossz fordulatot vesznek a dolgok és így próbál meg elszökni a lelki fájdalma elől. 

Ti mit gondoltok erről? :)

2020.10.08. 12:42, Fanniie

Ben Levin és Leo Howard a stábban

Két olyan színészről érkeztek hírek, akikkel már találkozhattunk. Ben Levis Jed-et alakította, a Salvatore iskola alfa vérfarkasát; Leo Howard pedig Ethan-t, az új sheriff fiát, s aki a Mytic Falls-i középiskola emberi tanulója. A 3. évadban mindkét karaktert többet fogjuk látni, ugyanis állandó szerepet kaptak. Már alig várjuk!

2020.10.02. 13:33, Fanniie

People's Choice Awards jelölés

Az idei People's Choice Awardson jelölték a Legacies-t, a Sci-Fi/Fantasy Show kategóriában. Emailes vagy Facebookos bejelentkezés után minden nap tudtok szavazni egészen október 23-ig. Egy kategórián belül 25 darabot tudtok szétosztani az ott versenyzők között - természetesen egyre is leadhatjátok az összeset! ;)

Október 15-én 18 órától másnap 06 óráig duplán számítanak a leadott szavazatok, valamint 50 darabot nyomhattok egy kategórián belül.

Két féle módon tudjátok segíteni a sorozatot:
2. Twitteren a tweetedben használni az alábbi hashtageket:
#BestSciFiFantasyShow #Legacies #PCAs
2020.10.02. 00:21, Fanniie