Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Legutóbbi rész letöltése
3x05 This Is What It Takes
adásban volt: 2021. február 18. csütörtök
leírás: SZEMBENÉZNI A VALÓSÁGGAL - Miután az egyikük eltűnik, Alaric azt javasolja Hope-nak, hogy forduljon a terápiás dobozhoz, amely egy eltorzult játékba sodorja őt egy nyári tábor mészárlós helyszínén. Eközben, Lizzie próbálkozása, hogy több időt töltsön MG-vel, nem egészen a tervek szerint alakul, Josie pedig egy nagy döntést hoz a jövőjével kapcsolatban.
 
Következő rész
3x06 To Whom It May Concern
mikor várható: 2021. március 11. csütörtök
előzetes: ide kattintva
epizódképek: ide kattintva
leírás: ÜDV A SALVATORE ISKOLÁBAN - Miután a tanulók hirtelen tömegesen lépnek le az iskolából, Alaric és a Csapat kétségbeesetten próbál meg új tanulókat toborozni annak érdekében, hogy a létesítmény fennmaradhasson. Hope beleegyezik, hogy segít Lizzie-nek a pályaorientáció körüli tevékenységekben. Josie élvezi az újrakezdést az első napján a Mystic Falls-i középiskolában, míg MG a "nemet" mondás szemeszterét kezdi meg.
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Hírek

Julie Plec a Legacies-ról

Julie Plec-et a The Originals sorozatzárójáról és a közelgő Legaciesról kérdezték. Ebből olvashattok most két részletet.

A spinoff munkálatai befolyásolták, hogy hogyan fog végződni a The Originals?
Julie Plec: Ha Joseph (Klaus) és Daniel (Elijah) bekopogtattak volna hozzám, hogy: "Kérlek engedd meg, hogy szerepeljünk az új sorozatban, annyira izgatottak vagyunk, szeretnénk tovább folytatni a történetet", akkor talán kétszer is átgondoltam volna, hogy elbúcsúzzam-e tőlük. De ennek hiányában úgy éreztem, ez volt a helyes. Gyönyörű és egyben tragikus jelenet volt, hogy mindkét Ősi eltávozott.
 
Milyen szerepet játszhatnának a túlélő Mikaelsonok a Legacies-ban?
Julie: Az ajtó mindig nyitva áll. Ha valaki jönni szeretne, találok rá módot. Szívesen látnám Vincentet, hogy tart néhány tanórát, vagy Freya-t, ahogy megjelenik a szülő-tanár hétvégén, esetleg Rebekah-t, ahogy kicsempészi Hope-ot az iskolából egy kis szórakozás céljából. Ezek mind olyan dolgok, amikre lenne esély, csakis azon múlik, hogy a színészek esetleg visszaakarnak-e jönni a karakterükkel, amelyek már egyébként lezárást kaptak. Ez eltarthat egy ideig, de talán látni fogjuk még őket.
2018.08.12. 02:25, Fanniie

Új előzetesek és fotók

  

(nagyobb méretért kattints a képekre)

 

2018.08.09. 01:20, Fanniie

A Vámpírnaplók szereplői is feltűnnek?

Még mindig több hónapnyira vagyunk a sorozat indulásától, de már biztos, hogy több régi karakterrel is találkozhatunk majd a Legacies-ban. Steven R. McQueen, vagyis Jeremy Gilbert a 3. epizódban bukkan majd fel - azonban egyelőre ennyi, amiről tudunk vele kapcsolatban. Miután otthagyta a Vámpírnaplók sorozatot, a fináléban feltűnt az iskolánál. Elnézve történelmét a természetfelettivel, és tapasztalatát, mint Vadász, ésszerű volna, ha Caroline felvette volna a vámpírok, boszorkányok és vérfarkasok tanítására... Emellett pedig Zach Roerig, vagyis Matt Donovan sheriff is benéz a városba a pilot epizódban!


Azonban Kat Graham távolmaradásáról értesítette rajongóit. "Minden lehetséges, de nyolc évet töltöttem Bonnie karakterének megformálásával, és tavaly mondtam a fanoknak, hogy úgy érzem, ez a fejezet lezáródott. Szerettem, de nem érzem úgy, hogy szeretnék újra egy olyan karaktert alakítani, aki majdnem egy évtized volt az életemben. Nagyon hálás vagyok, de nem érdekel a dolog."

2018.08.08. 23:00, Fanniie

Mitől más ez a sorozat?

Annak ellenére, hogy a Legacies is a Vámpírnaplók és a The Originals világában játszódik, mégis lesz valami, ami miatt nagyban különbözni fog az elődeitől.

"Valami olyant csinálunk ebben a sorozatban, amit eddig még sosem csináltam... ami nem mindig, de elég gyakran a hét szörnyetegét jelenti" - hintette el Julie Plec. "Nagyon izgatottak voltunk, hogy beszélhessünk róla. Arra gondoltunk, hogy 'Ez az, ami mássá teszi a sorozatunkat. Ez az, ami miatt olyan jó lesz!' - mondta Danielle Rose Russell.

Arról is kaptunk utalást, hogy Candice King feltűnik majd, ám nem minden epizódban, vélhetően egy titokzatos küldetés miatt. Aki nézte a másik kettő sorozatot, az tudja, hogy az ikrek Gemini boszorkányok, akik képesek elszívni a mágiát és áttenni valahova máshova. Ez a képesség pedig veszélybe sodorhatja őket az évad során...

2018.08.08. 22:50, Fanniie

TVLine interjú

"Ott voltam a Salvatore Iskolás forgatáson, ami alapjaiban ugye már nincs meg. Újraépítettük az egész épületet. Jó érezni a történelmet azokban a falakban" - kezdte Julie Plec.

Matt Davis számára természetes folyamat volt visszabújni Alaric bőrébe. "Szeretjük a világot, szeretjük a karaktereket, azokat akikkel együtt kell dolgoznunk és Atlantát. Legtöbben szeretjük azokat, akik szeretik a karaktereinket." Egy dologban nem értenek egyet: míg ő triológiának hívja ezt a három sorozatot, addig Plec nem hajlandó erre rábólintani, hiszen szerinte inkább ez csak "három a tízből", teszi hozzá nevetve.

Mivel a sorozat Mystic Fallsban játszódik, sok ismerőssel találkozhatunk majd. "Régi karaktereket illesztünk be a forgatókönyv szövegébe, utána pedig felhívjuk őket, hogy 'Helló, szeretnél jönni és megcsinálni ezt? Ha ezután nemet mond, keresünk mást. ' Már három ilyen visszatérő arc is felmerült. Nem tervezem, hogy az egész csapat felbukkan majd, de Paul Wesley is rendezni fog egy epizódot és már izgatott emiatt" - árulta el Julie.

2018.08.07. 22:40, Fanniie

Szereplők

A Vámpírnaplók világa nem ér véget a The Originals sorozatfináléjával. Készülj fel, hiszen őszel itt a Legacies, ami csütörtökönként kerül majd adásba.

Az elmúlt évtizedben a Vámpírnaplók és a The Originals ikonikus hősei és gazemberei világszerte rabul ejtették a nézőket. Hátrahagytak valamit, ami a Legaciesban folytatódik majd, egy új, izgalmas drámában, amely a természetfeletti fiatalok történetét mutatja be a Salvatore iskolában. A szereplők között természetesen feltűnik majd többi újonc mellett a 17 éves Hope, illetve Alaric ikerlányai, Lizzie és Josie Saltzman is. Vajon ezek a fiatal boszorkányok, vámpírok és vérfarkasok azokká a hősökké válnak, amikké szeretnének, vagy azokká a gazemberekké, akiknek születtek? Miközben küzdenek saját titkaik, Mystic Falls és a világ megvédése érdekében, az ókori folklórokra és mesékre kell támaszkodniuk, hogy megtanulják, hogyan harcoljanak messze-ható ellenégeikkel.

Eddigi szereplők:
Alaric Saltzman - alakítja Matt Davis
Hope Mikaelson - alakítja Danielle Rose Russell
Lizzie Saltzman - alakítja Jenny Boyd (képen balra)
Josie Saltzman - alakítja Kaylee Bryant (képen jobbra)
Landon Kirby - alakítja Aria Shahghasemi
MG - alakítja Quincy Fouse
2018.08.05. 23:10, Fanniie