Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Legutóbbi rész letöltése
3x05 This Is What It Takes
adásban volt: 2021. február 18. csütörtök
leírás: SZEMBENÉZNI A VALÓSÁGGAL - Miután az egyikük eltűnik, Alaric azt javasolja Hope-nak, hogy forduljon a terápiás dobozhoz, amely egy eltorzult játékba sodorja őt egy nyári tábor mészárlós helyszínén. Eközben, Lizzie próbálkozása, hogy több időt töltsön MG-vel, nem egészen a tervek szerint alakul, Josie pedig egy nagy döntést hoz a jövőjével kapcsolatban.
 
Következő rész
3x06 To Whom It May Concern
mikor várható: 2021. március 11. csütörtök
előzetes: ide kattintva
epizódképek: ide kattintva
leírás: ÜDV A SALVATORE ISKOLÁBAN - Miután a tanulók hirtelen tömegesen lépnek le az iskolából, Alaric és a Csapat kétségbeesetten próbál meg új tanulókat toborozni annak érdekében, hogy a létesítmény fennmaradhasson. Hope beleegyezik, hogy segít Lizzie-nek a pályaorientáció körüli tevékenységekben. Josie élvezi az újrakezdést az első napján a Mystic Falls-i középiskolában, míg MG a "nemet" mondás szemeszterét kezdi meg.
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Hírek

Brett Matthews interjú a 3. évadról

A Legacies (új évadának) kezdetekor nincs ott Hope, és nem ez az egyetlen problémája a Super Squadnak. Landon sem fog felébredni: Hope Josie tudatalattijába utazott, amikor a boszorkány sötét mágia hatása alatt állt, Landonnek, mivel főnix, pedig fel kellett volna élednie miután megölték... Brett Matthews ügyvezető producer beszélt a premierről és a musical epizódról.

Hogyan bírkózik meg Josie a történtekkel?
Brett: Nyilvánvalóan ez egy rendkívül traumatikus esemény az életében - most, hogy ennek vége, és méginkább önmaga, szembe kell néznie azokkal a cselekedeteivel, amiket akkor tett. Amikor ilyen traumával szembesülsz, visszatérhetsz a normál kerékvágásba? Lehetsz a régi, vagy pedig alapvetően megváltoztál, aminek köszönhetően megváltozik a kapcsolatod Lizzie-vel, Hope-pal és a többi barátoddal? Határozottan látni fogod őt ezzel küzdeni.
 
S a többiek hogyan bírkóznak meg ezzel?
Brett: A megmeglepőbb reakció közte és Lizzie között lesz. Ahogy elkezdődik az évad, elsősorban mindenki Hope-pal foglalkozik. Ez az első epizód kérdése, mert ő áll a sorozat középpontjában: Miért nem ébred fel? Josie-t tekintve, Lizzie-vel való kapcsolata lesz az, ami leginkább teszt alá kerül, mert kislány koruk óta kristálytiszta dinamika volt közöttük, és ez most kicsit megrendül a sötét-fejezete miatt. Folytatódhat-e ez tovább, vagy annyira túlnőttek rajta, hogy már nem?
 
Hope és Landon is eszméletlen. Melyiküket lesz könnyebb visszahozni?
Brett: Ez az első epizód problémája. Kihívás lesz, de a sorozat nem létezhet Hope nélkül. Felfog ébredni és újra csatlakozni a csapathoz, de milyen problémákkal kell mégis szembenézniük addig? Amíg ő nincs köztük, látni fogjuk, hogy néhány mellékszereplő a középpontba kerül és megpróbálja megoldani a problémákat.
 
Mire készül a Necromancer? Van új trükk a tarsolyában?
Brett: Trükkös srác. Most, hogy minden feketemágia az ő rendelkezésére áll, ez problémát fog jelenteni a karaktereink számára, és nem lehet majd könnyen megbírkózni vele.
 
Lizzie és MG egyre közelebb kerül. Mi vár rájuk ebben az évadban?
Brett: Ez egy olyan kapcsolat, amit nagyon szeretek. Látni fogod, hogy Lizzie ráébred arra, milyen volt mindig is MG, és MG útját, amint egyre inkább vezető válik belőle a csapaton belül, aki nem fél kifejteni az álláspontját. Ha ez a két dolog egybeolvad, az közelebb hozza őket egymáshoz? Vagy távolabb sodorja? A fiú egy érdekes személyiségfejlődésen megy majd keresztül, ami hatással lesz a kettejük között lévő kapcsolatra, azzá válhat aki mindig is lenni akart a lány mellett. Belenőhet ebbe a szerepbe vagy ez csak távolabb taszítja majd Lizzie-től? Nagyszerű srác és mindig a boszorkány támasza volt. Vajon ennél többként fog rá tekinteni később?
 
Közeleg a musical epizód. Hogyan tiszteleg ez az egész TVD világ iránt?
Brett: Julie és én nagyon sokáig együtt dolgoztunk a Vámpírnaplókon, ami különleges helyet foglal el a szívünkben. Visszatérve ahhoz a világhoz és karakterekhez, az epizód felér egy szerelmes levéllel a TVD és TO felé. Feleleveníteni azokat a történeteket és karaktereket, amelyek tényleg a sorozat örökségét jelentik, a valaha volt legszórakóztatóbb élmény. Szerencsések vagyunk, hogy a Legacies egy olyan sorozat, amiben ezt megtehettük. Rendkívül érzelmes volt. Képeket küldtünk a régi sorozatok szereplőinek és láttuk a reakcióikat. Gyönyörű visszaemlékezés volt. Ez a jelenlegi show nem létezne az elődei nélkül. Szórakoztató volt ezt a kapcsolatot bemutatni a képernyőn.
 
Mik az esélyei annak, hogy látni fogunk régi színészeket?
Brett: Mi nagyon nyitottak vagyunk amikor erről esik szó. Ha bármelyik régebbi színész felhívna minket, és épp megvan a jó történetszál, azonnal megtennénk. Mindig van rá esély, így ha bárki újra jelentkezett, nem mondanám el, nehogy elrontsam a meglepetést. Ha bárki haldoklik azért, hogy visszatérjen ebbe a világba, mondd meg neki, hogy hívjon...
2021.01.21. 01:40, Fanniie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.