Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Legutóbbi rész letöltése
3x05 This Is What It Takes
adásban volt: 2021. február 18. csütörtök
leírás: SZEMBENÉZNI A VALÓSÁGGAL - Miután az egyikük eltűnik, Alaric azt javasolja Hope-nak, hogy forduljon a terápiás dobozhoz, amely egy eltorzult játékba sodorja őt egy nyári tábor mészárlós helyszínén. Eközben, Lizzie próbálkozása, hogy több időt töltsön MG-vel, nem egészen a tervek szerint alakul, Josie pedig egy nagy döntést hoz a jövőjével kapcsolatban.
 
Következő rész
3x06 To Whom It May Concern
mikor várható: 2021. március 11. csütörtök
előzetes: ide kattintva
epizódképek: ide kattintva
leírás: ÜDV A SALVATORE ISKOLÁBAN - Miután a tanulók hirtelen tömegesen lépnek le az iskolából, Alaric és a Csapat kétségbeesetten próbál meg új tanulókat toborozni annak érdekében, hogy a létesítmény fennmaradhasson. Hope beleegyezik, hogy segít Lizzie-nek a pályaorientáció körüli tevékenységekben. Josie élvezi az újrakezdést az első napján a Mystic Falls-i középiskolában, míg MG a "nemet" mondás szemeszterét kezdi meg.
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Hírek

Leo Howard interjú - videó

2021.02.21. 16:53, Fanniie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.