Legacies ● Magyar rajongói oldal
Ismertető
A Vámpírnaplók világa sosem érhet véget. A The Originals után - mely az Ősi vámpírcsalád életét tárta fel előttünk - itt a Legacies. A sorozat, mely 2018 őszén indult, azon természetfeletti diákok életét követi és mutatja be, akik az Alaric és Caroline által alapított Salvatore iskolában tanulnak. A történet középpontjában Klaus Mikaelson tribid lánya, Hope, valamint Alaric ikerlányai, Josie és Lizzie állnak. A tanintézmény Stefan emlékét őrzi Mystic Fallsban, ahol több régi szereplővel és helyszínnel is találkozhatunk.
 
Facebook

További oldalak ahol szerkesztek:

 
Legutóbbi rész letöltése
3x10 All's Well That Ends Well
adásban volt: 2021. április 15. csütörtök
leírás: KÖZELGŐ VÉGZET - Miután elfognak egy újabb szörnyet az iskolában, Hope és a Super Squad félelmetes hírt fedeznek fel egyikükről. Lizzie meglepetés-látogatása Josie-nak egy kis bátorságot ad, amire már rég szüksége volt. MG és Ethan összefognak, hogy segítsenek másoknak.
 
Következő rész
3x11 You Can't Run From Who You Are
mikor várható: 2021. május 06. csütörtök
előzetes: ide kattintva
epizódképek: hamarosan
leírás: INSPIRÁCIÓ - Miután némi ihletet kaptak Cleo-tól, Hope és Landon egy új küldetésre indulnak. Amikor azonban a terv váratlan fordulatot vesz, Josie és Wade közbelép, hogy segítsenek. Eközben Lizzie igénybe veszi MG segítségét, hogy többet tudjon meg Finchről.
 
Chat

 
Ajánlott videó

 
Partnerek

     

     

Szerkesztő: Fanniie Tárhely: gportal
Indulás: 2018.06.25. Kategória: sorozat
Köszönet: AemyDesign Tartalom: Legacies
A design az Aemy Design munkája!

Hírek

Olivia Liang új sorozata

A sorozatban Alyssát alakító színésznő, Olivia Liang új sorozata pontosan egy hét múlva debütál a CW-n - ennek alkalmából hoztam el ezt a posztot. A Kung Fu című sorozatban a főszereplő Nicky-t fogja alakítani.

A kapunyitási pánik miatt a fiatal kínai-amerikai nő, Nicky Shen otthagyja az egyetemet és egy életet megváltoztató útra indul egy elszigetelt kolostorba Kínában. De amikor visszatér San Francisco-ba, rájön, hogy szülővárosát elárasztja a bűnözés és korrupció, s hogy a szülei egy hatalmas Triád kényének vannak kiszolgáltatva. Nicky a tech-zseni nővérére, az orvostanhallgató öccsére, a segédállamügyész-exére, s az új szerelmi érdeklődésére, valamint harcművészeti képességeire és Shaolin-értékeire fog támaszkodni, hogy megvédje a közösséget és bíróság elé állítsa a bűnözőket, miközben a kíméletlen merénylő után kutat, aki megölte mentorát és most őt vette célba.

A színésznő természetesen elbúcsúzott a Legacies rajongóitól a 7. epizód után:

"Ma este van az utolsó epizódom Alyssa Changként további értesítésig. Csak azt szerettem volna mondani, hogy imádtam megformálni a karakterét és köszönöm a sok szeretetet amit iránta mutattatok - és utálatot, amikor azt épp megérdemelte. Imádtam a sorozat stábját, szóval kérlek továbbra is támogassátok őket. (...)"

2021.03.31. 21:17, Fanniie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.